Wanneer massagetherapie? 

Bewustwording, inzichten en heling als je vast zit in je lijf, geest of leven.
 
Het gaat bij mij in de praktijk om Massagetherapie. Ook wel lichaamsgerichte therapie genaamd. Doel van de sessies is het bewust worden van overtuigingen, houding en gedrag, die ontspanning in de weg zitten. Of die fysieke of geestelijke klachten geven.
Bij mij in de praktijk komen mensen die (weer) hun lichaamssignalen willen herkennen. Op zoek zijn naar verfijning in het voelen en in contact willen komen met hun innerlijk kompas.

Mijn massagesessies kunnen een ontroerende reis betekenen, troostend en helend zijn, je de vrijheid teruggeven om echt jezelf te mogen zijn of verrassende inzichten geven die je hoofd eerder niet kon bedenken…

Spreekt dit jou ook aan? Je bent van harte welkom!

Over massagetherapie

Transformeren door niet te willen veranderen...

Massagetherapie heeft als kenmerk dat de massages altijd beginnen vanuit een zijnshouding. Dat is een acceptatie van alles wat er is en zich aandient, zonder daar direct een verandering in aan te willen brengen. Het is een uitnodiging om te ervaren en te voelen wat er in dit moment bij jou aanwezig is.

Paradox: Natuurlijk wil je júíst wel verandering, van je pijn af of ontspannen. Maar door dit eens niet te willen en wél ruimte te geven aan en te luisteren naar wat zich in jou aandient, kan er iets transformeren. In je gevoel en in je bewustzijn.

Het lichaamsgebied dat de grootste aandacht nodig heeft zal deze krijgen in de vorm van de massage die daar het beste bij past. Daarbij geef ik aandacht aan eventuele emoties en gedachten die daarbij loskomen. Je wordt begeleid in het bewustwordingsproces. De boodschappen van het lichaam worden niet ontkend of gebagataliseerd, maar geaccepteerd en verstaan.

Werkwijze

Het eerste bezoek nemen we de tijd om te kijken waar jouw vraag ligt, wat je graag wil, en welke massagevorm het beste bij je aansluit. Dit is de basis voor een speciaal op jou afgestemde massagebehandeling.

Vervolgens word je ruim een uur gemasseerd. Mijn massage is een uitnodiging om helemaal met je aandacht bij jezelf te komen. Je krijgt de gelegenheid om je bewust te worden van die aspecten die de ontspanning en het meer in contact komen met jezelf, in de weg zitten.

Over het algemeen zijn er tussen de 3 en 8 sessies nodig om weer meer in contact te komen met je lichaam en met jezelf. En om datgene wat je ervaren hebt tijdens de massage te integreren in je leven.

Het kan natuurlijk ook heerlijk zijn om éénmalig een massage af te spreken en weer eens stil te staan bij jezelf. 

Welke massages?

Vaak gebruik ik een combinatie van verschillende massages en technieken.

Voorafgaand aan de massage stemmen we samen af wat er bij je leeft, wat je voelt en wat je graag wilt. Dit is de basis van een speciaal op jou afgestemde behandeling.

De massage heeft een intense en diepe werking. De behandeling heeft een rustig tempo, er is volop aandacht. Hierdoor word je uitgenodigd om echt tot je kern te komen.

Klassieke en energetische massages

Bindweefsel massages

Voetreflexzone massage

Holistic Pulsing

Focussen

Meditatie

Zen en Inzicht massage

Cadeaubon

Soms weet je iemand die je graag zou verrassen met een massage. Iemand die je een warm hart toedraagt. Of iemand waarvan je weet dat diegene daar echt eens aan toe is. Het verdient, of daar enorm van op zou knappen. 

 • Ontspanningsmassage cadeaubon
  Een massage van een uur en deze kost €60,-
 • Aandacht voor Lichaam & Geest cadeaubon
  Ik neem anderhalf uur de tijd voor een massage. De prijs is €90,- Deze is heel geschikt voor diegene die baat zal hebben bij wat meer ondersteunende begeleiding. Voor een dierbare die er bijvoorbeeld een beetje doorheen zit.
 • De Zen en Inzicht massage cadeaubon
  Een massage voor vrouwen. Er is twee uur de tijd en het kost €120,-
  Extra lang tijd voor jezelf. Tijdens deze bijzondere en aandachtige massage gaat het om het hele lichaam en de hele mens. Een milde en intense weldaad voor lichaam en geest. Vóór de massage is er tijd om te vertellen wat je jezelf toewenst en waarom je de massage graag wilt ontvangen. Na afloop drinken we een kop thee en is er nog ruimte voor het trekken van een Osho zen tarot kaart...

Hoe werkt het?
Je kunt de cadeaubon telefonisch bestellen via nummer 06 12 44 68 30, deze wordt naar het gewenste adres gestuurd, nadat je het bedrag hebt over gemaakt. 

Of je maakt gebruik van de mail info@massagepraktijkhaarlem.nl of het contactformulier. Vermeld de naam van de begunstigde en het adres waarnaar je hem wilt sturen.

Het gewenste bedrag maak je over naar NL53 KNAB 0255 0144 73.