Over Ilse

Ik ben Ilse Kroonberg, gediplomeerd Holos ® massagetherapeut. Mijn behandelingen kunnen (deels) vergoed worden.

Daarnaast ben ik docent bij Holos, academie voor massagetherapie. Naast mijn eigen praktijkvoering behandel ik cliënten van Villa Uitzicht. Met Jojamis-yogavakantie bied ik samen met mijn man yoga- en vitaliteitsvakanties.

Ik houd van Masseren, Yoga en Mindfulness.

Hiermee ben ik in het hier en nu. Het inspireert me om bewust te blijven. Het houdt mij 'wakker' in plaats van weg te glijden in de waan van de dag, slachtofferschap of te reageren op de automatische piloot met ooit eens ingesleten gedrag dat allang niet meer bij mij past.

Ik word er een vriendelijker en fijner mens van, en dat heeft natuurlijk ook direct een uitwerking op mijn omgeving! Het brengt me meer in balans en ik functioneer uiteindelijk beter.

Verbinding is mijn belangrijkste waarde. Verbinding laat mij zijn in contact met mezelf en de ander, de natuur, of het grote geheel. In verbinding voel ik respect, warmte en liefde: Kortom kan ik zijn met wat er is.

Eenheid van lichaam en geest

Ik werk vanuit de holistische visie en bekijk de mens in zijn geheel.

Als geheel mens besta je uit: Je lichaam, je denken en je gevoel. Daarnaast heb je een sociale, emotionele en spirituele belevingswereld. Al deze facetten van jou zijn met elkaar verbonden en hebben invloed op elkaar. Een onbalans op het ene niveau heeft ook effect op (een van) de andere niveaus. 

Vaak komen klachten voort uit zo'n onbalans.Tijdens de massage sessies kan jouw onbalans aan het licht komen en krijg je er meer zicht op.

Door inzichten die je krijgt in het nu kun je nieuwe stappen zetten of andere keuzes maken in je leven.