Stembevrijding en Soundhealing

Lief medemens van mij,

Laat de stem van je hart klinken! Zingen bij mij in het souterrain op de Zijlweg! Je bent van harte uitgenodigd. 

Stembevrijding, soundhealing en (je eigen) mantra’s zingen, elke keer een nieuw magisch avontuur. 

Het is een mix van mantra zingen, zacht hart klanken, zielenliedjes, klinkende heling, loskomen van wat je vasthield, ontroering en vooral veel lichtheid en plezier. 

Ik begeleid op gitaar, piano of de drum.  

Aan een nieuwe website wordt op dit moment gewerkt... Hier alvast een preview..

Stem van je Hart

Wat is Stembevrijding voor mij? 
Klank geven aan dat wat er vanbinnen bewust en onbewust leeft.  
Het is een combinatie van focusing met zingen. Het is aandacht geven aan iets van binnen dat nog vaag is en waarvan je toch kunt voelen dat het hoort bij iets in je leven. Als je bij dat 'iets' stilstaat op een vriendelijke, uitnodigende manier, krijgt het de kans zich te ontvouwen en zijn eigen verhaal te laten klinken. Het wordt duidelijk waar het echt om gaat. 
Het is een proces van luisteren naar en uiting geven aan wat je lijf je aanreikt en met aandacht en respect stilstaan bij wat er daar vanbinnen is, zonder oordeel, en zonder meteen een oplossing te willen. Het gewoonweg maar te laten komen en klinken. 
 
Het verrassende is dat er dan op een heel diep niveau, verandering kan komen; je organisme weet zelf hoe dat moet. 

Individuele sessies stembevrijding 
In deze sessies bied ik een veilige ruimte waarin je meer en meer tot jezelf kunt komen. Mijn therapeutische en creatieve benadering helpt je jouw stem te gebruiken om emotionele blokkades los te laten, oude pijn te helen en je ware essentie te bereiken.

Je bent welkom met alles wat er bij jou leeft. Met hoe dan ook je stem klinkt. Of je het nou mooi of lelijk vindt, het maakt niet uit. Ervaar de magie van jouw eigen stem en waar het je allemaal (weer) mee in verbinding brengt. Laat je leiden en verrassen door de stem van jouw hart en betreed als je wenst, de wereld van de ziel.
Laat stembevrijding jouw leven verrijken!

Soundhealing

Laat je meevoeren op een helende reis die helemaal op jou is afgestemd. Ervaar de vibraties van verschillende klanken die resoneren met je energetisch lichaam, je fysiek en je emoties. Terwijl de klanken doordringen, openbaart zich een wereld van nieuwe mogelijkheden. Dit is een reis voor je lichaam, je hart en je ziel.

Voorafgaand aan de sessie doen wij een korte intake, op basis waarvan ik een uniek klankbad creëer, dat speciaal voor jou is samengesteld. Hierbij maak ik gebruik van krachtige instrumenten zoals de sjamanendrum, klankschalen, windgong en mijn eigen stem. Bovendien nodig ik je uit om zelf ook te klinken, als jij dat wenst.

Deze sjamanistische klankervaring nodigt je uit om los te laten, te transformeren en te groeien. Het opent de deur naar een dieper begrip van jezelf, je verbondenheid met de natuur en de wereld van de ziel.

Circle Sessions

Besloten vrouwencirkel. Deelname op aanvraag en in afstemming vooraf. Komen kennismaken en kijken of het past!

Welkom bij onze exclusieve Circle Sessions - een magische reis in een besloten groep! 
Op elke volle maan dag komen wij samen om onze stem te laten klinken, met de nadruk op het terugkeren naar onze innerlijke bron. Wat leeft er bij je? Waar wil je meer van? Wat zit er in de weg? Wat komt er al als vanzelf naar je toe? Elke maan frissen we ons wat dit betreft helemaal op! Gelouterd en sprankelend, versterkt en gedragen, keren we terug naar huis.

Deze sessies omarmen de vrouwelijke energie, waarbij we de kracht van creatie en intuïtie eer aan doen. In een veilige en ondersteunende omgeving zullen we samen verkennen, verbinden en onze stemmen laten weerklinken als een krachtig ritueel van expressie. Ik begeleid op drum, piano of gitaar.

Laat de Circle Sessions het anker zijn op jouw reis van zelfontdekking en empowerment. Doe mee met onze besloten groep en versterk de vrouwelijke energie in het leven. Laat me weten als dit je aanspreekt.

Je bent van harte welkom!