Lees wat anderen over Ilse zeggen

"Door precies af te stemmen en écht aan te raken, laat je me aankomen bij mezelf. Je nodigt uit om grenzen te verkennen op een zó veilige manier dat ik me durf over te geven. Het is wel spannend maar tegelijk heel vertrouwd."


Beatrijs

Wat ik in Ilse's behandeling gevonden heb doet mij denken aan het liedje Mag ik dan bij jou, van Claudia de Breij.

Het gaat over mijn gevoel en verhaal waar ik als kind nergens mee terecht kon, maar wat nu gehoord en erkend kon worden.

Robin

“Ilse is een geweldige vakvrouw die ik iedereen kan aanraden! Ze verstaat haar vak erg goed, creëert een sfeer van vertrouwen en heeft een prettige persoonlijkheid. Alle ingrediënten voor een goede ervaring.” 

Belangrijkste kwaliteiten: Fantastische resultaten, Aangenaam, Hoge integriteit

Erna, salesmanager

“Je sessies stembevrijding brengen mij terug bij mijzelf, maken me vrijer en lichter. Het maakt me blij en ontspannen! De oefeningen die je intuïtief aanbiedt, raken mij vaak diep en geven helderheid op donkere plekken. Het voelt fijn en veilig bij jou om de stem van mijn hart steeds meer te laten horen.” 

Maike 

"Door de verschillende massagebehandelingen van Ilse heb ik heel goed leren luisteren naar mijn eigen lichaam. Door haar vragen en bijna magische aanrakingen heb ik geleerd dieper te voelen en mijn eigen energiestromingen te leren ervaren.

Dit helpt mij in het dagelijks leven eerder mijn grenzen te voelen en herkennen. Dat is belangrijk voor mij doordat ik de ziekte van Cushing heb gehad en ik dagelijks te maken heb met een energietekort.

De massages van Ilse geven mij weer energie en zorgen ervoor dat ik mijn energiehuishouding in balans kan blijven houden."

Esther, juf basisschool

“Ilse heeft mij erg goed geholpen, ik kon lichamelijk en geestelijk weer ademen."

Suzanne, makelaar

“In mijn zoektocht naar hulp, ik werd overspannen, ben ik bij Ilse terecht gekomen. Ilse is heel betrokken, zonder te oordelen, maar open en nieuwsgierig. Dit alles met een enorme rust en heel respectvol. Door steeds mijn aandacht terug te brengen naar mijn lichaam, naar wat zich daar afspeelt, heeft ze me geholpen bewust te worden van mijn gevoelens en van signalen die mijn lichaam geeft. 

Ik kan oprecht zeggen dat ik een aantal inzichten rijker ben dankzij Ilse. Ik kan haar dan ook van harte aanbevelen”. 

Inge, manager